Berichten

Mijn verhaal

Mijn gedachten, mijn mening

34. EXAMENS

Eindelijk is het zo ver. De laatste examens voor mij zitten erop en hoewel ik nu blij zou moeten zijn, ben ik dat toch niet. Zoals jullie wel weten is het afgelopen schooljaar voor mij een heel zware geweest. Het doet dan ook deugd om te weten dat dit normaal mijn laatste examens ooit waren.Meer lezen over “34. EXAMENS”

33. TERUG GEVONDEN

Zoals je wel kan zien is het hier een tijdje stilgeweest. Mijn laatste bericht dateerde van 15 februari, meer dan twee maanden geleden. Hoogtijd voor een nieuw blogje te plaatsen dus. De afgelopen maanden heb ik de tijd genomen om mezelf heruit te vinden of moet ik zeggen terug te vinden. Ik ben me heelMeer lezen over “33. TERUG GEVONDEN”

32. WEGLOPEN

Ik heb het opnieuw moeilijker en moeilijker in deze tijden. Er komt een einde aan, die is toch semi in zicht denken de meesten. Ik wil daar wel in geloven maar het neemt de gedachten die ik nu heb niet weg. Ik heb het al eens geschreven hier ergens op mijn blog, maar ik zegMeer lezen over “32. WEGLOPEN”

31. DE EERSTE SNEEUW

Hetgene waarvan ik dacht dat het niet meer ging komen, kwam toch. Sneeuw! Hoe kan het dan ook anders dat social media ineens volstaat met de eerste sneeuwfoto’s van iedereen, koppels en singles die hopeloos opzoek zijn naar hun winterwonder, of de eerste sneeuwmannen. Mag ik anders zeggen sneeuw-dicks? De jeugd van tegenwoordig weet zichMeer lezen over “31. DE EERSTE SNEEUW”

30. KERST EN NIEUW

Door de afgelopen epidemie het voorbije jaar, zag ik Kerst en nieuwjaar maar somber in. Maar op een of andere manier heb ik er toch de beste kerstvakantie in jaren van gemaakt. De week voor Kerst zijn mijn knuffelcontact en ik bij al mijn vrienden en leden, van het theatergezelschap waar we in spelen, eenMeer lezen over “30. KERST EN NIEUW”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

%d bloggers liken dit: