Berichten

Mijn verhaal

Mijn gedachten, mijn mening

24. TWIJFELS

Er komen eens dingen op ons pad waar we eens goed moeten over nadenken. Keuzes die moeten worden gemaakt. Wel, vandaag is die dag voor mij. Kiezen is verliezen, dat is altijd al zo geweest. En het is iets wat ik niet graag doe ook, om eerlijk te zijn. Want je stelt altijd wel iemandMeer lezen over “24. TWIJFELS”

23. WEEGSCHAAL

Alle leuke momenten in het leven komen meestal tezamen met een etentje. Als je er dan nog eens de vakantie bij telt waar je elke dag stevig eet, dan is het haast moeilijk te geloven dat je niet een paar kilo’s bijkomt. Zoals je hebt kunnen lezen de voorbije dagen ben ik even op vakantieMeer lezen over “23. WEEGSCHAAL”

22. AYWAILLE

Ik was nog maar net thuis van mijn dagen in Landal of ik mocht al terug vertrekken naar Aywaille. Nadat ik mijn vriendinnen al van maart niet meer had gezien, was het een leuk weerzien. Dit was dan ook de vakantie waar ik naar had uitgekeken. Eerlijk gezegd dacht ik niet dat deze nog tofferMeer lezen over “22. AYWAILLE”

21. UIT DE KAST DEEL 4

Ik wist niet zo goed hoe ik uit de kast moest komen voor mijn zus. Gelukkig vond ik een kort filmpje online, die mijn zus duidelijk zou maken dat ik op mannen val. Ik dacht dat het duidelijk was, maar dat was het niet. Ik moest het haar dus nogmaals uitleggen, wat ik er meeMeer lezen over “21. UIT DE KAST DEEL 4”

20. NIEUWVLIET-BAD

De vijfde week van mijn blog is ingegaan. Ik was even aan het twijfelen om een weekje te stoppen, dit omdat ik zou kunnen nadenken over wat ik zou schrijven. Maar mijn agenda heeft daar helemaal anders over beslist. Een weekje op reis! Ja, ik moet er nog even van profiteren nu ik nog nietMeer lezen over “20. NIEUWVLIET-BAD”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

%d bloggers liken dit: