Berichten

Mijn verhaal

Mijn gedachten, mijn mening

29. UPDATE

Vier maanden, ik had et nooit gedacht. Had je me een jaar geleden gevraagd: ‘Hoe lang ben je van plan te bloggen?’ Dan had ik zeker en vast gezegd drie dagen. Niet meer, niet minder. Maar ondertussen zit ik aan maand vier. Dan realiseer je jezelf toch wel dat tijd enorm snel gaat. Ik benMeer lezen over “29. UPDATE”

28. AGAIN!

Dat het een zware periode zal worden! We hadden het al moeilijk in de eerste lockdown, deze keer zal het niet anders zijn. Maar we moeten ons positief blijven opstellen. Inderdaad niet gemakkelijk. Zeker niet in deze tijd nu Kerst en nieuwjaar in aantocht zijn. We voelen ons alsmaar onzekerder worden, maar we mogen nietMeer lezen over “28. AGAIN!”

27. ALLES IN ORDE

Ik begin meer en meer het acteren te missen. Daarom doe ik op dit moment niets anders meer dan theaterstukken lezen, musicals kijken,… Maar voor ik het zelf weer mag gaan doen, zal ik nog even op mijn tanden moeten bijten.  Gelukkig is er al iets waar ik op dit moment de hoofdrol in speelMeer lezen over “27. ALLES IN ORDE”

26. MAYBE TODAY

Ik heb zelden zulke koppels gezien, maar als ik ze tegen kom, doen ze me telkens denken aan mijn grootouders. Helaas is een van hen er niet meer. Maar door dit koppel te zien heeft het me teruggebracht naar het verleden. Ik zeg altijd dat je moet kijken naar de toekomst. Maar af en toeMeer lezen over “26. MAYBE TODAY”

25. STILTE

Ik weet het, ik weet het! Een weekje stilte. Het is niet van mijn gewoonte om stil te zijn. Maar af en toe is het eens nodig. Net zoals deze keer. Doordat ik het de laatste tijd heel druk heb gehad met de brasserie, etentjes en andere dingen, heb ik besloten deze blog een weekjeMeer lezen over “25. STILTE”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

%d bloggers liken dit: