Berichten

Mijn verhaal

Mijn gedachten, mijn mening

32. WEGLOPEN

Ik heb het opnieuw moeilijker en moeilijker in deze tijden. Er komt een einde aan, die is toch semi in zicht denken de meesten. Ik wil daar wel in geloven maar het neemt de gedachten die ik nu heb niet weg. Ik heb het al eens geschreven hier ergens op mijn blog, maar ik zegMeer lezen over “32. WEGLOPEN”

31. DE EERSTE SNEEUW

Hetgene waarvan ik dacht dat het niet meer ging komen, kwam toch. Sneeuw! Hoe kan het dan ook anders dat social media ineens volstaat met de eerste sneeuwfoto’s van iedereen, koppels en singles die hopeloos opzoek zijn naar hun winterwonder, of de eerste sneeuwmannen. Mag ik anders zeggen sneeuw-dicks? De jeugd van tegenwoordig weet zichMeer lezen over “31. DE EERSTE SNEEUW”

30. KERST EN NIEUW

Door de afgelopen epidemie het voorbije jaar, zag ik Kerst en nieuwjaar maar somber in. Maar op een of andere manier heb ik er toch de beste kerstvakantie in jaren van gemaakt. De week voor Kerst zijn mijn knuffelcontact en ik bij al mijn vrienden en leden, van het theatergezelschap waar we in spelen, eenMeer lezen over “30. KERST EN NIEUW”

29. UPDATE

Vier maanden, ik had et nooit gedacht. Had je me een jaar geleden gevraagd: ‘Hoe lang ben je van plan te bloggen?’ Dan had ik zeker en vast gezegd drie dagen. Niet meer, niet minder. Maar ondertussen zit ik aan maand vier. Dan realiseer je jezelf toch wel dat tijd enorm snel gaat. Ik benMeer lezen over “29. UPDATE”

28. AGAIN!

Dat het een zware periode zal worden! We hadden het al moeilijk in de eerste lockdown, deze keer zal het niet anders zijn. Maar we moeten ons positief blijven opstellen. Inderdaad niet gemakkelijk. Zeker niet in deze tijd nu Kerst en nieuwjaar in aantocht zijn. We voelen ons alsmaar onzekerder worden, maar we mogen nietMeer lezen over “28. AGAIN!”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

<span>%d</span> bloggers liken dit: