32. WEGLOPEN

Ik heb het opnieuw moeilijker en moeilijker in deze tijden. Er komt een einde aan, die is toch semi in zicht denken de meesten. Ik wil daar wel in geloven maar het neemt de gedachten die ik nu heb niet weg.

Ik heb het al eens geschreven hier ergens op mijn blog, maar ik zeg het graag nog eens. Heeft België me nog veel te bieden? Geen idee, het enige dat ik weet is dat ik langzaam maar zeker opnieuw het idee in mijn hoofd steek om naar het buitenland te vertrekken. Misschien voor een paar dagen, weken, maanden misschien zelfs. Maar toen begon ik weer te denken: “Waarom wil ik hier weg?” Weglopen van mijn problemen, die eerder gevoelens zijn. Is dat wel de juiste manier?

Waarom zouden we wegvluchten van onze emoties, problemen? Overal waar we naar toe zullen gaan in ons leven, ze zullen er toch altijd zijn. Dus dan is de vraag die alleen nog moet gesteld worden niet ‘Heeft België me nog veel te bieden?’, maar loop ik weg van mijn gevoelens of ga ik het ‘gevecht’ aan met ze? Dat is de enige echte vraag die we onszelf moeten stellen. Ik heb besloten er oog in oog mee te gaan staan, want wie zijn we als mens als we zelfs dat niet kunnen of durven. Het leven is kort mensen, ik zeg het nogmaals.

Morgen is het mijn verjaardag, Happy birthday, voor je verjaardag mag je terug naar school. Nu niet echt iets waar ik naar uitkeek, maar toch zal het me goed doen om sommige van mijn medestudenten terug te zien. Het zal misschien mijn gedachten terug wat verzetten en vlugger een einde maken aan deze tijden. Voor we het weten zitten we weer buiten in het zonnetje deze zomer, met de mensen die je graag hebt een wijntje te drinken. De dagen waar iedereen zo naar uitkijkt. 

Ik ga me aan deze gedachten vasthouden. Wish me luck with school tomorrow.

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

3 gedachten over “32. WEGLOPEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: