29. UPDATE

Vier maanden, ik had et nooit gedacht. Had je me een jaar geleden gevraagd: ‘Hoe lang ben je van plan te bloggen?’ Dan had ik zeker en vast gezegd drie dagen. Niet meer, niet minder. Maar ondertussen zit ik aan maand vier. Dan realiseer je jezelf toch wel dat tijd enorm snel gaat.
Ik ben begonnen om gevoelens van me af te schrijven. Maar ik heb geen idee hoe het nu gaat verlopen. Momenteel ben ik gelukkig met hoe mijn leven nu verloopt, op de coronacijfers na dan.
Maar goed, tijd voor een update! Even kijken waar ik jullie in kan updaten!

Bericht 12. Familie.
Ik denk als ik nu kijk naar mijn familie, dat alles nog meer is ingestort dan dat het eerder was dit jaar. Ergens hoop ik dat mijn familie dit leest. In dat geval, waarom houden wij van drama? Komaan, familie is zo veel voor mij. Maar op deze manier is het zeer moeilijk je familie bij elkaar te houden. De ene gaat natuurlijk zich niet excuseren voor iets dat een ander heeft gedaan. Maar ik ga eerlijk zijn. Er wordt zoveel in een verkeerde context geplaatst in de familie… Op den duur ben ik bang om iets te vertellen, want ik weet nooit hoe het wordt opgevat. Ach ja, ze liggen er blijkbaar niet wakker van. Waarom zou ik er dan van wakker liggen? Happy Holly Days family, zou ik zo zeggen. Mijn wens voor onze familie… Verstand! Love you all!

Bericht 11. Brasserie W.
Ja, net als alle andere horecazaken zijn ook zij dicht. Frustrerend, zeker nu. Geen werk, geen geld. Hoe gaan we cadeaus kopen? Ok, er is wel een spaarpotje waar je eens kan aankomen. Maar hallo, we moeten nog andere dingen betalen ook he! Ach ja, het heeft geen zin om hier verder over te lopen klagen en zagen, want het heeft toch geen effect. Ik hoop nog altijd dat ze rapper open mogen dan wordt gezegd. Of dat wij Belgen eens wat meer lef hebben en massaal op straat komen. Geloof me, dit spelletje gaat lang duren. Heel lang, als ik sommigen mag geloven. Maar dus, we zijn nog steeds gesloten. Zelfs geen afhaalgerechten voor mensen die er achter vragen. Sorry!

Bericht 7. Dating.
Laat ons eerlijk zijn. Het is nog altijd moeilijk! Wat doe je als je op date gaat? Een kus of een hand mag niet meer. Een ellenboog geven is ook wel heel raar, niet? Ik bedoel, het kan de persoon van je leven zijn en toch is er een afstand. Ik wil het me eerlijk gezegd niet voorstellen hoe sommigen van jullie hiermee omgaan. Al wil ik zelf wel eens een wandelingetje gaan maken met iemand. Zou ik het proberen? Help!

Bericht 8. Dromers en realisten.
Hetgeen waar de meesten van jullie zich waarschijnlijk vragen bij stellen is mijn liefdesleven, niet? Wel, zoals ik hierboven al zei, ik wil heel graag met iemand eens een wandelingetje gaan maken. Alleen in deze tijd… 
Maar ja inderdaad, er is dus iemand. Ik voel me heel goed bij die persoon, ik voel iets wat ik nog maar een keer in mijn leven heb gevoeld. Maar bij dat gevoel komt angst ook nog eens aan de deur kloppen. Ik ben bang ja, omdat ik juist al zo veel geef om deze persoon. Maar ik kan alleen het onderscheid niet maken tussen: bang zijn om deze persoon te kwetsen als het toch niet de prins van men dromen blijkt te zijn (wat ik trouwens ten zeerste betwijfel, ik denk dat dit weleens hem kan zijn) of ben ik bang dat ik gekwetst ga worden? Het is gewoon al zo moeilijk in ‘onze wereld’ (LGBTQ) iemand te vinden die hetzelfde zoekt als ik. En telkens als ik voel dat ik iemand leuk vind en hem echt graag begin te zien, slaag ik er toch in die persoon weg te duwen. Ik wil dit niet deze keer. Echt niet! De dromer in mij is dus weer helemaal losgeslagen, ik zie alles voor me. Natuurlijk loopt alles anders zoals je het in je hoofd had zitten, juist daarom kan het allemaal ook zo snel in stukken breken. Vergeef me dus als ik deze keer heel voorzichtig ben en aanhankelijk. I just think I’m already in love… is it possible? Moet ik mij overgeven aan deze persoon of heb ik het al gedaan…

Wat de toekomst zal brengen, weten we dus opnieuw niet, net zoals altijd. Maar is het erg als ik dit jaar ook eens een wens doe voor mezelf met Kerstmis of is dat te egoïstisch?
– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

One thought on “29. UPDATE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: