27. ALLES IN ORDE

Ik begin meer en meer het acteren te missen. Daarom doe ik op dit moment niets anders meer dan theaterstukken lezen, musicals kijken,… Maar voor ik het zelf weer mag gaan doen, zal ik nog even op mijn tanden moeten bijten. 

Gelukkig is er al iets waar ik op dit moment de hoofdrol in speel en shine. En het stuk is getiteld: “MIJN LEVEN”.  Jip we spelen allemaal mee in ons eigen verhaal. Waar we zelf onze keuzes kunnen bepalen en kunnen kiezen welk pad we bewandelen en met wie. 

Op dit moment ben ik er heel blij mee. Al weet ik wel niet of ik hierdoor sommige mensen verwaarloos… Ik heb het gevoel van niet. Als het wel zo is. Bel me eens! Want ik heb weer een overvolle agenda en daar ben ik blij mee. Terug het gevoel dat ik leef. Terug afspraken vast kunnen leggen met mensen, werk en school. En mijn omgeving zit ook niet stil.

Er zijn vrienden dit weekend met zeer goed nieuws komen aanlopen, en wat ik ben ik blij voor hen! Ik zie het helemaal zitten. Wat het goede nieuws is, hou ik nog even voor mezelf. Want wie weet ken je ze en verklap ik hun verrassing. En geef toe… Iedereen wilt een verrassingen liever zelf vertellen toch.

Dus mijn leven gaat weer zijn gang, zoals ik wou. Al kan er inderdaad nog wel wat worden aangepast. Want ik heb nood aan eens goed te dansen. Ja dat kan ik, kind off, doen op musical nummers en zo. Maar ik bedoel echt dansen, party!

Dus een boodschap voor CORONA: NOGMAALS GA WEG!

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

Eén opmerking over '27. ALLES IN ORDE'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: