26. MAYBE TODAY

Ik heb zelden zulke koppels gezien, maar als ik ze tegen kom, doen ze me telkens denken aan mijn grootouders. Helaas is een van hen er niet meer. Maar door dit koppel te zien heeft het me teruggebracht naar het verleden.

Ik zeg altijd dat je moet kijken naar de toekomst. Maar af en toe in het leven krijg je momenten in het leven die je terug doen denken aan het verleden. En dat zijn momenten waar je uit moet leren of waar je hoop uit moet uithalen. 

Het koppel die ik deze week zag, heeft me dus doen denken aan mijn grootouders en daar heb ik hoop uit gehaald. Ik zal eerlijk zijn. Toen de vrouw zei tegen haar man: ‘Ja, er zit inderdaad hesp tussen de croque monsieur. Dat heeft er al altijd tussen gezeten, daarom noemt het een croque monsieur” Lag ik heel even strijk. Daarna gaf het me hoop. Want door dat ene ‘domme’ antwoord, kreeg ik direct het gevoel dat deze mensen voor elkaar gemaakt waren. En dat geeft me hoop op mijn happy ending. Mijn liefde van mijn leven, mijn prins op het witte paard. 

Hij bestaat. Ik weet het zeker! Ik heb gewoon gebrek aan geduld. Geduld is een schone deugd. Daarom zit ik in mijn torenkamer, te wachten. En zeg ik altijd: “I know, it’s today”

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

Eén opmerking over '26. MAYBE TODAY'

  1. Ja, mooi wanneer 2 personen voor de rest van hun leven bij elkaar blijven, elkaar steunen en van elkaar houden desondanks alle mogelijke tegenslagen, écht héél schoon.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: