25. STILTE

Ik weet het, ik weet het! Een weekje stilte. Het is niet van mijn gewoonte om stil te zijn. Maar af en toe is het eens nodig. Net zoals deze keer.

Doordat ik het de laatste tijd heel druk heb gehad met de brasserie, etentjes en andere dingen, heb ik besloten deze blog een weekje te pauzeren. Ik ga het dan ook direct zeggen. Dit zal meerdere malen gebeuren, want, en hier komt het, om een gelukkig leven te kunnen leven, moet je eraan werken. Dat heb ik jullie altijd al gezegd. En dat is dan ook wat ik gedaan heb deze week!

Ik heb gewerkt, gewerkt aan mijn leven. Ik ben beginnen kijken naar een investering die ik kan doen, ik heb zeer vindingrijke gesprekken gehad met vrienden van mij en ik zit terug met heel wat nieuwtjes die ik heel graag wil vertellen, maar waarvoor de tijd nog niet rijp is. Daarom… stilte!

Hoe dan ook deze week heb ik weer heel wat om over te vertellen. Dus hou jullie klaar want deze week geef ik jullie weer tips om gelukkig te worden.

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

2 gedachten over “25. STILTE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: