23. WEEGSCHAAL

Alle leuke momenten in het leven komen meestal tezamen met een etentje. Als je er dan nog eens de vakantie bij telt waar je elke dag stevig eet, dan is het haast moeilijk te geloven dat je niet een paar kilo’s bijkomt.

Zoals je hebt kunnen lezen de voorbije dagen ben ik even op vakantie geweest. Wat ik allemaal heb gegeten toen wil je niet weten. Het feit is natuurlijk wel dat mijn weegschaal nu zegt dat ik de riem moet toe doen. Want we hadden sowieso al de coronakilo’s die erbij zijn gekomen de voorbije lockdown, en nu heb ik er nog een paar plezier kilo’s bij. Is het van het eten of van de drank wie zal het zeggen. Het staat in ieder geval vast dat ik het cijfer die de weegschaal me geeft, niet oké vind. Wat natuurlijk wel op je gaat wegen. 

Mijn conditie is achteruitgegaan, niet dat ik er veel had maar toch. En daarnaast voel ik me op deze manier ook niet meer lekker in mijn vel. Daarom begin ik vandaag terug met Weight Watchers. Voor mij de efficiëntste manier om af te vallen. Ik ben 4 jaar geleden tien kilo kwijt gespeeld door dit te volgen en een paar jaar geleden dan nog eens zeven. Ik heb me toen nooit eerder zo goed in mijn vel gevoeld. En dan moet je mee rekenen dat ik enorm bezig ben met mijn uiterlijk, dus dat ging er toen ook alleen maar op vooruit. En dit wil ik terug hebben, voelen. 

Daarom heb ik voor mezelf een doel gesteld. Voordat ik terug naar de Ardennen ga, eind oktober. Moet er zeker terug vijf kilo af zijn. Als het kan zelf meer. Dat is toch wel haalbaar, niet?

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

2 gedachten over “23. WEEGSCHAAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: