20. NIEUWVLIET-BAD

De vijfde week van mijn blog is ingegaan. Ik was even aan het twijfelen om een weekje te stoppen, dit omdat ik zou kunnen nadenken over wat ik zou schrijven. Maar mijn agenda heeft daar helemaal anders over beslist.

Een weekje op reis! Ja, ik moet er nog even van profiteren nu ik nog niet terug achter de schoolbanken moet gaan zitten. Daarom ben ik aan het begin van mijn week, twee dagen bij vrienden geweest in Nieuwvliet-Bad, Landal. Net zoals elk jaar heb ik twee weken tijd om ze daar eens te gaan opzoeken. Normaal zet ik mijn vakantie zo in. Deze keer sluit ik ze een stukje af. 

Net zoals altijd, heb ik mij hier weer enorm geamuseerd. Naast de kaartspelletjes die we speelden, hebben we natuurlijk ook uitgebreid de tijd genomen om te wijnen. Wat goed! Ja, dat was geen verrassing voor mij. Als we elkaar zien, vliegen we namelijk altijd in de wijn. Wit of rosé, wel ik ben er altijd tevreden mee. 

De twee dagen zijn voorbij gevlogen, maar dat neemt niet weg dat het twee topdagen waren. Daarom heb ik wat foto’s voor jullie klaar staan.

Oh ja, mijn weekje was natuurlijk nog niet om, want van Nieuwvliet-Bad ben ik afgereisd met wat vriendinnen naar Aywaille, Ardennen. En wat we daar allemaal deden…

WORDT VERVOLGD

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

Eén opmerking over '20. NIEUWVLIET-BAD'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: