17. BUCKETLIST

In mijn derde bericht die ik plaatste op deze blog, had ik het uitgebreid over een bucketlist die ik voor mijn 25ste wou doen. Wel ik kan jullie nu wel vertellen dat ik aan het proberen om weer een van de lijst te schrappen. Al ben ik er nog niet helemaal uit welke.

5:   Een toneelvereniging opstarten of overnemen.
21: Boek schrijven

Een boek schrijven, is iets wat ik al heel veel heb geprobeerd. Maar waar ik telkens nooit echt van overtuigd was. Zo had ik het idee om mijn verhaal te vertellen. Maar toen ik dat schreef had ik niet echt het gevoel dat ik de lezer er mee kon boeien. Daarom ben ik nu iets helemaal anders begonnen. Hopelijk een verhaal dat jullie wel kan boeien. 

Wat het andere betreft ben ik volop bezig met onderzoeken wat mijn beste opties zijn. Nu ik geen stage mag doen dit jaar ben ik heel hard aan het overwegen om toch iets te gaan volgen in de avondschool, zodat ik zelf een vereniging kan starten. Wie houdt me tegen?

Hoe dan ook, je ziet het. Ik zit niet stil met mijn leven. Ik probeer er alles uit te halen wat kan en wat ik wil.

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

2 gedachten over “17. BUCKETLIST

  1. Om op je vraag “Wie houdt me tegen?” te antwoorden => Hoogstwaarschijnlijk de bank.
    Om verenigingen, in welke vorm dan ook, te starten / op te richten of over te nemen, heb je bij wet een bepaald “startkapitaal” nodig. Ik weet niet meer hoeveel het juist is, maar laten we het houden op het feit dat ge er nen dikke auto kunt me kopen…

    Als je het doet, je goed over de financiële en wettelijk bepalingen informeren én zéker niet te licht over gaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: