14. HART EN LICHAAM

Om deze week af te sluiten wou ik graag nog eens wat zeggen over de ‘ware’ liefde.

Ja, liefde, het is nog altijd een mooi woord. Maar het brengt ook zoveel negatiefs met zich mee. Want de liefde krijg je niet zomaar in de schoot geworpen. In tegenstelling tot wat men zegt: ‘laat het op je afkomen’.

Wel ik heb het op me laten afkomen en hoe wel het eigenlijk niet mogelijk was om verliefd te worden op iemand die je amper in het echt hebt gezien. Is het mij toch overkomen. Tot nu toe is het zelfs het domste dat me is overkomen. Die bepaalde persoon neemt bezit over je zoals jij het wilt. Zoals ik zei in een vorig bericht. En ook al wist ik eigenlijk dat het niet mogelijk was om bij elkaar te zijn, heb ik men hart blijkbaar toch aan hem gegeven. In mijn hoofd had was ik dus compleet nuchter, maar het hart is nog altijd sterker. 

Ik probeerde zelf lichamelijk er beter uit te zien, omdat ik hem zo misschien wel tot bij mij kreeg. Maar dat heeft duidelijk niet gewerkt. Ook dom van mij om te geloven dat het zou werken. Maar ja, zoals ik zei een domme fout! Een die te rap gemaakt wordt bij velen! Daarom wil ik jullie opnieuw raad meegeven.

We krijgen ons lichaam en hart maar een keer. En voor je het weet kijkt niemand nog naar je lichaam en is je hart gebroken. Dus ga er verstandig en goed mee om! En geloof me, als je deze fout hebt gemaakt. Je maakt ze geen twee keer. En dat is misschien wel het goede hieraan. Misschien ben ik nu wel klaar voor de echte ‘ware’! In ieder geval we blijven positief denken!

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

Eén opmerking over '14. HART EN LICHAAM'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: