13. UIT DE KAST DEEL 1

Velen van jullie vragen zich waarschijnlijk af, wat mijn verhaal is omtrent ‘outing’. Wel waar zal ik starten. Bij het begin maar zeker.

Een vraag die door velen wordt gesteld en die ik als eerste zal beantwoorden is: ‘hoelang wist je het al?’

Om eerlijk te zijn, langer dat iedereen dacht. Ik weet dat velen onder mensen die me kennen, dit al heel lang zagen. En telkens ze het mij vroegen of ik gay was. Zei ik telkens nee. Maar ik wist in mijn hart al lang dat ik dat wel was. 

Er komt een dag in je leven dat je iemand tegen komt en je zegt: ‘WOW!’
Wel die dag kwam voor mij denk ik zeker zeven jaar geleden. Die bewuste dag werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik ben toen alles in mijn leven beginnen bekijken op een andere manier. Wetende je bent homo, maar je wilt dit niet aan je omgeving vertellen. Want het zou wel nog eens altijd taboe kunnen zijn. Daarom probeerde ik altijd meisjes te ‘versieren’. En werd ik ook ‘echt verliefd’. 

Ja tuurlijk, je wilt niet dat alles uitkomt, dus je begint een leven te leiden waar je heel de wereld voor de gek houdt. En vooral ook jezelf. Toch had ik er toen nog geen moeilijkheden mee om alles te ontkennen.

Mijn leven ging dus verder zoals ik het altijd al had geleefd. Maar ja, je bent vijftien. Nog een kind, wat weet je dan al over het leven. Niets, het is pas later dat het besef komt. Wanneer je negentien bent en een vriend je opnieuw met de neus op de feiten drukt.

WORDT VERVOLGD

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: