11. BRASSERIE W.

In het leven komen er momenten dat we iets nieuws willen. En dat gevoel heb ik op dit moment weer! Voor de zoveelste keer. 

Ik ben tijdens het zoeken naar mezelf, terug op een droom gebotst die ik al jaren geleden eigenlijk had opgeborgen. Een droom die zich uit in de horecawereld. Ik ben dan ook enorm blij dat ik een paar weken geleden mijn eerste stappen hierin mocht zetten. Een stap die ik, zonder een vriendin van mij, waarschijnlijk nooit had gezet. Daarom ben ik haar en haar ouders enorm dankbaar voor deze kans. Een restaurant openen in de volle Corona-crisis, de meesten zouden hun gek hebben verklaard. Maar ik zag het anders. Dit is gewoon weg lef hebben. Zonder dat ze het beseffen hebben zij mij terug nieuwe moed gegeven om door te gaan. Zij leveren het bewijs dan ook dat je in gelijk welke periode je je bevindt, het toch mogelijk is om dromen waar te maken.

Hierin heb ik dan ook weer een stuk van mezelf gevonden. Want door deze job te gaan uitoefenen, heb ik weer de sociale contacten die ik nodig had om mezelf er terug bovenop te krijgen. Al zijn er soms wel lastige klanten.

Het is iets waar we misschien allemaal aan moeten werken. Nieuwe mensen leren kennen in ons leven kan soms net hetgene zijn dat we nodig hebben om terug te dromen en verder te gaan. Dus wees terug socialer en wees vooral verdraagzaam! Want in deze tijd is het voor iedereen al hard genoeg.

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

Eén opmerking over '11. BRASSERIE W.'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: