10. AANVAARDING

Op verschillende manieren kunnen we aanvaarding interpreteren. We kunnen een cadeau aanvaarden, een mening, gevoelens,… Maar wat het belangrijkste is in ons leven, is het aanvaarden van onszelf. Want heel veel mensen doen dit helaas niet. 

Zijn wie we willen zijn. Het belangrijkste wat we in ons leven maar kunnen doen. Wat hebben we aan het leven als we het niet eens leven zoals we het willen. Laat je daarom door niemand zomaar doen. Kom op voor jezelf. Het is de ideale moment om dit eens te doen. 

Je mag jezelf wegcijferen voor anderen. Mooi gebaar naar de wereld toe. Maar het helpt jou niet vooruit. Denk daaraan. Ik kan hier eigenlijk niets meer over zeggen.  

Voor een positief en gelukkig leven moeten we onszelf aanvaarden, punt. Anders zullen we voor altijd het pad van ongelukkig zijn bewandelen. En geloof mij, dat helpt ons niet in deze maatschappij! 

Ik heb mezelf een paar jaar geleden volledig aanvaard. Daardoor ben ik een heel andere weg in mijn leven ingeslagen. En wat voelt dat goed. Eindelijk was/ben ik wie ik hoor te zijn, wie ik wou/wil zijn. Mezelf!

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

Eén opmerking over '10. AANVAARDING'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: