6. DE KLEINE DINGEN

Geluk maak je zelf, vergeet dat niet! Iets waar ik vandaag mee bezig ben geweest onbewust. 

In eerste instantie voel ik me al gelukkiger omdat ik nu al mijn gevoelens neerschrijf, in blog vorm weliswaar. Maar ik heb het gevoel dat veel mensen zich herkennen in mij en dat ze zich hierdoor geholpen voelen. Ze weten nu dat ze niet de enige zijn, wat je voor de duidelijkheid nooit bent! 

Geluk (terug)vinden zit meestal in de kleine dingen in het leven. Bak daarom eens een taart als je dat graag doet of ga eens gaan fietsen? België heeft heel wat mooie fietsroutes waar ik zelf niet van wist dat ze bestonden. Geniet van de omgeving. Geniet van de vrijheid die je voelt op dat moment. Doe alles waar je zin in hebt. Als het je maar gelukkig maakt! Maar blijf niet bij de pakken neerzitten. Lig niet de hele dag in je bed, films te kijken en je vol te proppen met ongezonde dingen. Het is veelal juist datgene wat ons nog ongelukkiger maakt op dat moment. 

Daarom ben ik vandaag opgestaan, en raad eens. Zonder ik het verwachtte ben ik een stuk van mezelf terug tegen gekomen. Een stuk die ik bij een nicht van me terug heb gevonden. Door haar een lange tijd niet meer gezien te hebben, was ik haar lach al aan het vergeten. Raar, maar het zijn juist die dingen die je op momenten als deze nodig hebt om terug op het juiste pad te komen. Dus toen ik vandaag haar lach terug hoorde, wist ik weer voor heel even wie ik echt was/ben.

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

Eén opmerking over '6. DE KLEINE DINGEN'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: