5. DUIDELIJKHEID EN PRATEN

Omdat ik de afgelopen dagen veel vragen kreeg omtrent mijn blog. Heb ik besloten nog één maal alles te verduidelijken.

In eerste instantie ben ik eigenlijk op dit moment niet meer ongelukkig, in tegendeel! Ik loop weer stralend door het leven en het masker dat ik op had is weer even weg gevallen. Ik zeg ‘even’ omdat je nooit weet wanneer die terug zal worden opgezet. Dat weet niemand helaas! Maar alles gaat dus goed met mij.

Op mijn blog schrijf ik over wat ik heb meegemaakt. De waarheid, in mijn ogen. Maar omdat ik er over schrijf wil dit niet zeggen dat ik me op dit moment nog zo voel of dat ik het op dit moment nog meemaak. In mijn eerste bericht: “(on)gelukkig” vertelde ik inderdaad over een ongelukkige tijd. Een periode dat dus nu achter de rug is. Voor het geval dat sommigen van jullie hierover zouden twijfelen, wil ik ook nog eens benadrukken dat mijn ouders me nooit ongelukkig hebben gemaakt (want ze geven mij alles wat ik wil) en zeker niet gefaald hebben als ouders. In tegendeel!

Met deze post wil ik dus nogmaals aankaarten dat ik dit allemaal opschrijf voor jullie. Zodat jullie kunnen leren uit dingen die ik al heb meegemaakt. Zoals ik zei, ik wil jullie hier mee alleen maar helpen.

Mensen vragen me dan ook, als ik ergens mee zit om er met hen over te praten. Dat snap ik volledig, maar over sommige dingen kunnen we gewoon weg niet praten met anderen. Dit omdat we er geen behoefte aan hebben. Dat denken we toch. Mensen weten zeer goed zelf bij wie ze terecht kunnen als ze willen praten over hun gevoelens, emoties, gebeurtenissen,… Dus wanneer wij hier behoefte aan hebben zullen we dit ook zeker en vast doen. Alleen moeten sommige dingen zichzelf eerst uitwijzen voor we dit willen. 

En dat moet je onthouden, wanneer we hulp nodig hebben, zal dit snel genoeg worden opgemerkt.

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

Eén opmerking over '5. DUIDELIJKHEID EN PRATEN'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: