4. MEDELIJDEN

Het volgende dat ik heb neergeschreven voor jullie is een boodschap naar al de mensen die denken dat ik dit doe als een schreeuw naar aandacht, een schreeuw naar bekendheid. 

Laat me duidelijk zijn, dat is het niet! Net zoals deze blog niet vraagt om jullie medelijden. Dat is het laatste wat ik wil, medelijden. Deze blog is meer een schreeuw naar jullie toe! Een schreeuw dat jullie moeten beginnen leven, zeker nu in deze tijd, want het gaat nog veel moeilijker worden als we hieruit zijn. Je moet uit deze blog juist conclusies trekken waardoor je zelf je leven terug op de rails krijgt, als dat het nog of niet meer is.

Met medelijden bereiken we niets! Als je mij dus tegen het lijf loopt, vraag dan niet specifiek naar hoe ik me voel of heb het niet over iets wat ik hier schreef. Maar vraag gewoon hoe het met me gaat. Want meestal heb ik sommige van deze onderwerpen al weer van me af gezet. Ik wil niet herinnerd worden aan ‘slechte’ tijden. Wat achter me ligt, ligt daadwerkelijk ook achter me. We zijn allemaal nog nooit een stap verder gegaan in ons leven door te kijken naar het verleden. Ook al heeft die wel een invloed gehad. Kijk gewoon vooruit!

Uiteindelijk doe je nog altijd wat jij zelf wilt doen! Maar als het je niet interesseert, doe dan ook niet alsof het wel zo is.

Toen ik deze blog begon ging het dus al van in het begin om jullie, jullie helpen. En ik hoop dat ik dat op deze manier ook doe. Zo niet, schrijf me dan! Ik sta altijd open voor suggesties.

– Morgen is er weer een nieuwe dag.-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: