1. ‘ON’GELUKKIG

Telkens ik in de put zit probeer ik mijn gevoelens van me af te zetten door het op papier te schrijven. Het is nog nooit eerder gebeurd, maar deze keer zal het even duren voor ik mezelf terug heb gevonden. Momenteel is het net alsof het leven nu echt geen zin meer heeft! Door dit te openbaren wordt het misschien terug beter, want op dit moment ben ik het doel van het leven even kwijt. 

COVID-19 of Corona, doet er ook niet veel goed aan. Ik denk dat je voor minder aan zelfdoding gaat denken, als je van de ene dag op de andere alles wordt afgepakt. Ah ja, ik moet het je niet vertellen zeker. Ik ben heel zeker dat er zich veel zo voelen net als ik. Hoe dan? Onzichtbaar, verlaten, alleen. Beter kan ik het niet zeggen op dit moment. 

Het is dan ook heel raar om het eigenlijk te zeggen en vele van jullie gaan dit waarschijnlijk niet begrijpen. Maar ik heb, voor de mensen die me kennen, alles wat ik wil. Mijn ouders doen alles om me gelukkig te maken. Waar ik ze enorm voor bedank. Maar toch ben ik ongelukkig.

Sommige mensen zullen nu waarschijnlijk ook uit de lucht komen vallen. Een altijd alledaagse, lachende, zingende jongen die de mensen altijd doet lachen en zo gelukkig is naar de buitenwereld toe. Wel ik zou de prijs voor beste acteur moeten verdienen dan. Want het masker die ik op heb valt af eenmaal ik terug alleen op mijn kamer zit.

Zoals Robin Williams ooit zei:
‘De ongelukkigste mensen proberen altijd het meest om de mensen gelukkig te maken. Omdat ze zichzelf waardeloos voelen en zij willen niet dat iemand anders zich zo voelt als hen’
Zo voel ik me op dit moment. Of heb ik me altijd al zo gevoeld? Nu alles zo goed als stopt met leven, het nachtleven dan vooral. Begin ik dus meer en meer te denken. Misschien moet ik hier weg? Weg uit de gemeente waar ik woon, naar een andere provincie. Misschien zelf een ander land. Heeft België me wel nog iets te bieden?

Hoe dan ook… Het is iets dat ik moet uitzoeken. Want ik wil het deel dat ik kwijt ben terugvinden. Voor ik mezelf helemaal verlies.

-Morgen is er weer een nieuwe dag.-

2 gedachten over “1. ‘ON’GELUKKIG

  1. Ik begrijp u jongen t’is niet gemakkelijk nu maar blijf vechten en praat over u gevoelens . je hebt zoveel om voor te leven trek u op aan u vrienden en bedenk dat je zeker niet alleen bent met deze gevoelens x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: